İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 09.12.2021

9 Aralık Perşembe günü UEFA Konferans Ligi fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

CSKA Sofia – Roma: H2, 1.79 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; CSKA Sofia evinde Roma‘yı konuk edecek. UEFA Konferans Ligi C Grubu‘nun son haftası kapsamında, 9 Aralık Perşembe günü naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:45‘te, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. CSKA Sofia için Konferans Ligi defteri kapandı. Bulgaristan temsilcisi için UEFA’nın yeni organizasyonu tam anlamıyla kabus gibi geçti. 5 haftalık fikstürden 1 puan çıkarabilen ev sahibi, kalesinde gördüğü 10 gole ise sadece 1 golle karşılık verebildi. Uzun süre önce gruptan çıkma şansı sona eren CSKA Sofia, 4 haftadır skor dahi üretmeyi başaramazken, aldığı 3 mağlubiyetin 2’sinde rakiplerine farklı skorlarla boyun eğdi. Liderlik için mücadele eden Roma karşısına taraftarı önünde çıkacak olan CSKA Sofia, ilk maçta İtalyan ekibine deplasmanda 5-1 mağlup olmuştu. CSKA Sofia hem genel performans grafiğiyle hem de bu hafta sahaya hedefsiz çıkması nedeniyle Roma karşısında zayıf halka. Roma iki kulvarda birden Jose Mourinho yönetiminde zor günler geçiriyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftayı gol dahi atamadan mağlup tamamlayan konuk ekip, 7. sıraya kadar gerilerken, hem yenilen 4 gol hem de 180 dakikadır yaşanan gol hasreti, konuk ekibi İtalya Serie A Ligi’ndeki en kötü performans grafiğini ortaya koymasına neden oldu. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nda ise 5 maçtan 10 puan toplamayı başaran Roma, liderliği Bodo/Glimt’e kaptırdı. Rakibinin 1 puan gerisinde son haftaya giren Roma, Play Off sınavı vermek istemiyorsa, deplasmanda kazanarak, Bodo/Glimt’in puan kaybetmesini beklemek zorunda. Zor günler geçiren ve teknik adamıyla yollarını ayrıma noktasına gelen Roma, CSKA Sofia deplasmanında tekrar eski günlerine dönmek istiyor. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nun lider tamamlamak isteyen Roma’nın deplasmandan galip çıkmaktan başka şansı yok. İki kulvarda birden zor günler geçiren Roma, bir hataya daha izin vermeyecek ve deplasmanda rahat bir galibiyet alacaktır.

Zorya – Bodo/Glimt: MS 2, 1.79 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; 9 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45‘te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Konferans Ligi C Grubu son hafta mücadelesinde, Zorya Luhansk sahasında Bodo/Glimt‘i konuk edecek. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nun 5. haftasında Roma deplasmanına konuk olan Zorya Luhansk, grupta çıktığı kader maçında isabetli şut dahi atmayı başaramadan 4-0’lık mağlubiyetle evine dönerken, Konferans Ligi’ne erken veda etti. 5 haftalık fikstürde sadece CSKA Sofia’yı iki maçta mağlup edebilen Victor Skripnik’in öğrencileri, diğer 3 maçtan ise farklı mağlubiyetlerle ayrıldı. Lider Bodo/Glimt karşısında gruba veda edecek olan Zorya, ilk maçta rakibine deplasmanda 3-1 mağlup olmuştu. Ev sahibinde hem genel performans grafiği hem de Bodo/Glimt karşısındaki ilk maç performansı güven vermiyor. Bodo/Glimt’i son 2 haftada çok kritik maçlar bekliyor. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran Norveç temsilcisi, kazanması halinde gruptan lider olarak çıkacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde ise konuk ekip son haftaya en yakın rakibinin 3 puan üzerinde lider giriyor. Konuk ekibe Mjondalen deplasmanında alınacak 1 puan şampiyonluk için yeterli olacak. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nun son haftasında ise Zorya Luhansk deplasmanına çıkacak olan konuk ekip, ilk maçta 3-1 mağlup ettiği rakibini mağlup etmek istiyor. İki maçtan alınacak 2 galibiyet, Bodo/Glimt’i, Konferans Ligi’nde Son 32 Turu’na, Norveç Eliteserien Ligi’nde ise şampiyonluğa taşıyacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde şampiyonluktan sadece 1 maç uzaklıkta yer alan Bodo/Glimt, Konferans Ligi C Grubu’nda ele geçirdiği liderliği Zorya Luhansk deplasmanında kaybetmeyecek ve haftayı galip kapatacaktır.

Union Berlin – Slavia Prag: MS 1, 1.81 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 9 Aralık Perşembe akşamı yer alan UEFA Konferans Ligi mücadelesinde, E Grubu‘nda 2. sıra mücadelesi veren Union Berlin ile Slavia Prag karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan yayınlanacak maçın başlama saati 23:00. Union Berlin taraftarı önünde kazanması gereken bir maça çıkıyor. UEFA Konferans Ligi E Grubu’nda 5. hafta sona ererken, 3 mağlubiyet, 2 galibiyetle 6 puan toplayan ev sahibi, liderlik şansını kaybetse de, bu hafta Slavia Prag ile 2.’lik için karşı karşıya gelecek. Rakibinin 2 puan gerisinde kalan Union Berlin kazanmak zorunda. Konferans Ligi’nde son haftayı 1-0’lık Maccabi Haifa galibiyetiyle kapatan Urs Fischer’ın öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise son haftayı 2-1’lik Leipzig galibiyetiyle kapattı. Son haftalarda iyi sınavlar veren ev sahibi, Slavia Prag karşısında kazanacak güçte olduğunu ispatladı. UEFA Konferans Ligi C Grubu’nda ilk 5 haftayı 7 puanla geçiren Slavia Prag, liderlik şansını son haftaya girilirken kaybetti. 2. sırada yoluna devam eden ÇEKYA temsilcisi, Union Berlin deplasmanında ya tamam ya devam maçına çıkacak. Konuk ekibin yerini koruması için kaybetmemesi gerekli. Son hafta lider Feyenoord ile 2-2 berabere kalan Slavia Prag, kolay lokma olmadığını ispatlasa da, kaybedilen 2 puan konuk ekibin hem liderlik şansının sona ermesine hem de 2. sırayı garantileme şansını kaybetmesine neden oldu. Hata kredisini dolduran Jindrich Trpisovsky ve öğrencilerinin, Union Berlin deplasmanında hata yapma lüksü yok.Almanya Bundesliga’da iyi bir sezon geçiren Union Berlin, yükselişini son maçta Konferans Ligi’ne taşırken, final maçından galip çıkarak, Play Off biletini cebine koyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.79

Bets10 Bahis Oranı: 7.60