İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 09.12.2021

İddaa fikstüründe 9 Aralık Perşembe akşamı bizleri bekleyen 3 UEFA Konferans Ligi Grup mücadelesini kupon olarak hazırladım. Kazanmanız dileğiyle.

Alashkert – Maccabi Tel Aviv: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi Gruplarında sahnesinde son hafta heyecanı yaşanırken, A Grubu kapsamında 9 Aralık Perşembe günü, Alashkert ile Maccabi Tel Aviv karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:45. Ermenistan temsilcisi Alashkert, Konferans Ligi karnesiyle sınıfta kaldı. A Grubu’nda, HJK Helsinki, Maccabi Tel Aviv ve LASK Linz ile mücadele veren ev sahibi, 5 maç sonunda 0 puan çekerken, grupta averaj takımı haline geldi. Kalesinde 14 gole engel olamayan Aleksandr Grigoryan ve öğrencileri, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Gruptan çıkma umutlarını haftalar öncesinden kaybeden Alashkert, Konferans Ligi sahnesinde son maçına Maccabi Tel Aviv karşısında çıkacak. Ev sahibi rakibine ilk maçta 2-0’lık skorla teslim olmuştu. Umutları tamamen sona eren Alashkert, gruptan çıkma umutları devam ederken dahi güven vermezken, bu maç öncesi hiç güven vermiyor. Maccabi Tel Aviv, UEFA Konferans Ligi’nde Son 32 Turu için Play Off mücadelesi verecek. İlk 4 haftada A Grubu’ndan namağlup çıkmayı başaran İsrail temsilcisi, 5. haftada aldığı 1-0’lık LASK Linz mağlubiyetiyle birlikte liderlik şansını kaybetti. LASK Linz ile puan farkı 3’e çıkarken, konuk ekip 2’li averajda üstünlüğü rakibine verdi. Son hafta Alashkert karşısında prestij maçına çıkacak olan Barak Itzhaki ve öğrencileri, Ermenistan deplasmanında hedefsiz olsa da, grubu galibiyetle kapatmak ve Play Off öncesi moral depolamak istiyor. Rakibinden çok daha etkili bir Konferans Ligi performansı ortaya koyan Maccabi Tel Aviv, 2.’liği garanti altına alırken, Alashkert deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

LASK Linz – HJK Helsinki: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.44 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi A Grubu‘nda liderliği garantileyen namağlup LASK Linz, evinde HJK Helsinki‘yi konuk edecek. 9 Aralık Perşembe günü fikstüründe yer alan mücadele EXXEN platformundan 20:45‘te naklen yayınlanacak. UEFA Konferans Ligi A Grubu’nun 5. haftasında Maccabi Tel Aviv deplasmanına konuk olan LASK Linz, Sascha Horvath’ın son dakika golüyle 1-0’lık galibiyete uzanırken, gruptan lider çıkmayı garantiledi. 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Avusturya temsilcisi, 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Avusturya Bundesliga’da son 3 sıranın içerisinden bir türlü kurtulmayı başaramayan Andreas Wieland’ın öğrencileri, Konferans Ligi’nde ise harika bir seri yakaladı. HJK Helsinki’yi evinde konuk edecek olan LASK Linz, puan kaybetse dahi, gruptan lider çıkıyor. Prestij mücadelesi veren ev sahibi, puan kaybetme lüksü olsa da, Avusturya Bundesliga’da geçirdiği zorlu günlerin ardından, Konferans Ligi’nde kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Finlandiya Veikkaulsliiga’da şampiyonluğunu ilan eden HJK Helsinki, UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda ise üst tur hayallerine 2 hafta önce veda etti. Veikkausliiga Şampiyonluk Grubu’nda zorlu bir mücadele veren Toni Koskela’nın öğrencileri, bu süreçte çıktığı 4 Konferans Ligi mücadelesinde sadece 3 puan çıkarabildi. Konuk ekibe son hafta alınan Alashkert galibiyeti yeterli olmadı. Liderin 7, 2. sıranın ise 4 puan gerisinde yer alan HJK Helsinki, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu LASK Linz karşısına hedefsiz olarak çıkacak. Prestij mücadelesi veren ve üzerinde sezonun yorgunluğunu hisseden konuk ekip, sezonun kapanış mücadelesinde güven vermiyor. A Grubu’nda 5 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran LASK Linz, grupta umutlarını matematiksel olarak kaybeden HJK Helsinki karşısında harika performansını galibiyetle taçlandıracaktır.

Feyenoord – Maccabi Haifa: KGYOK, 1.74 (iddaa) – 1.95 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi E Grubu‘nda son haftaya girilirken, liderliği garantileyen Feyenoord ile en alt sıradan kurtulma şansı kalmayan Maccabi Haifa karşı karşıya gelecek. 9 Aralık Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN. Arne Slot yönetiminde Feyenoord, Hollanda Eredivisie Ligi’nde şampiyonluk savaşı verirken, Konferans Ligi sahnesinde namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Ligde 8 haftadır kaybetmeyen ev sahibi, 6 galibiyet, 2 beraberlikle harikalar yaratırken, lider ile puan farkını 1’e indirdi. Konferans Ligi E Grubu’nda ise 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran ev sahibi, en yakın rakibinin 4 puan üzerinde son haftaya giriyor. Son 32 Turu’nu garantileyen Feyenoord, evinde gruptan çıkma şansı matematiksel olarak sona eren Maccabi Haifa ile mücadele edecek. İsrail temsilcisi Maccabi Haifa, final maçını kaybetti ve Konferans Ligi’ne veda etti. Evinde ağırladığı Union Berlin’e 1-0 kaybeden konuk ekip, 5 hafta sonunda 4 puan da kalırken, E Grubu’nun en zayıf halkası oldu. Sadece Slavia Prag’ı iç sahada mağlup edebilen Barak Bakhar’ın öğrencileri, bu hafta kapanış maçına lider Feyenoor karşısında çıkacak. 5 hafta sonunda sadece 1 gol atabilen Maccabi Haifa, kötü hücum performansıyla güven vermekten çok uzakta. Prestij maçına çıkacak olan konuk ekip, tekrar hücum hattında güven vermiyor. E Grubu’nun namağlup lideri Feyenoord, liderliği garantilese de, hataya yer vermeyecek ve gol sorunu yaşayan Maccabi Haifa karşısında son maç, kalesini gole kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.35

Bets10 Bahis Oranı: 4.35