UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Galatasaray Bahis Tahmini 09.12.2021

UEFA Avrupa Ligi E Grubunda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda, Lazio’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Lazio ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Lazio galibiyetinin 1.71, beraberlik tercihinin 4.35, Galatasaray galibiyetinin ise 4.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Lazio Liderlik Peşinde

Lazio, grupta 2. Sırada yer alıyor. Oynadıkları 5 karşılaşmada 8 puan toplayan Lazio, Galatasaray’ın 3 puan gerisinde. Bu hafta ise iç sahada Galatasaray’ı konuk edecekler. Grubun ilk maçında Galatasaray’a deplasmanda 1-0 kaybeden Lazio, gruptan çıkmayı garantiledi ama bugün Galatasaray ile liderlik maçına çıkacaklar. Lazio’nun kazanması halinde, grubu lider tamamlayacağını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu ise İtalya Serie A’da Sampdoria deplasmanına konuk olan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Galatasaray maçı öncesinde Lazio’da önemli bir eksik bulunmuyor. Ciro İmmobile’nin görev verilmesi halinde forma giyebileceğini belirtelim.

Galatasaray Gruptan Çıkmayı Garantiledi

Temsilcimiz Galatasaray, grupta liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce iç sahada Marsilya’yı konuk eden Galatasaray, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Müthiş bir performans gösteren Sarı Kırmızılılar, gruptan çıkmayı da garantiledi. Bu hafta grubun son maçında Lazio’ya konuk olacaklar. Galatasaray’ın Lazio karşısında 1 puan alması halinde, grubu lider olarak tamamlayacağını belirtelim. Son haftalarda Süper Lig’de puan kayıpları yaşayan Sarı Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Altay ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Galatasaray, lider Trabzonspor’un 16 puan gerisine düştü. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Lazio’ya konuk olacak Galatasaray’da Gustavo Assunçao, Oğulcan Çağlayan, Sacha Boey ve Aytaç Kara kadroda yer almayan isimler.

Maç Bilgileri

Lazio – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Cicaldau, Gustavo Assunçao, Oğulcan Çağlayan, Sacha Boey ve Aytaç Kara kadroda yer almayan isimler.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Acerbi, Hysaj, Luiz Felipe, Anderson, Milinkovic-Savic, Akpro, Lazzari, Leiva, Ciro Immobile

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Deandre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Lazio, maçın favorisi. İmmobile’de kadroda yer alacak ve Galatasaray’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Lazio’dan galibiyet beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.71

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, yine kaybetmedi. Grubu namağlup lider bitiren Fatih Terim’in ekibi, Avrupa Ligi’nde son 16 turuna kaldı.