UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Legia Warszawa Spartak Moskova Bahis Tahmini 09.12.2021

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Legia Warszawa evinde, Spartak Moskova ile karşılaşacak. Mücadelenin saat 20.45’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Legia Warszawa ve Spartak Moskova arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Legia Warszawa kazanır 3.00, beraberlik 3.65, Spartak Moskova kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.

Legia Warszawa Son Sırada

Legia Warszawa’nın grupta 2 galibiyeti var. 5 maç sonunda 6 puan toplayan Polonya ekibi, grupta son sırada yer alıyor. Grubun son maçında Spartak Moskova’yı konuk edecek Legia Warszawa’nın gruptan çıkma ihtimali devam ediyor. Spartak Moskova karşısında kazanırlarsa, gruptan çıkmayı başaracaklar. 2 hafta önce King Power’da Leicester City’e konuk olan Legia Warszawa, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Polonya Ekstraklasa’da ise yokları oynayan Legia Warszawa, 15 haftada sadece 4 galibiyet alabildi ve düşme hattında bulunuyor. Maç önesinde Legia Warszawa’da Artur Jedrzejczyk kart cezalısı. Lirim Kastrati ise sakat.

Spartak Moskova 3 Puan Peşinde

Spartak Moskova, geçtiğimiz hafta sonu Rusya Ligi’nde galibiyete ulaştı. İç sahada konuk ettikleri Akhmat Grozny’i 2-1 ile geçtiler ve 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar. UEFA Avrupa Ligi’nde ise gruptan çıkma şansını son maça taşıyan Rui Vitoria’nın öğrencileri, 7 puan ile grupta 2. Sırada yer alıyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Napoli’yi 2-1 mağlup ettiler ve önemli bir avantaj yakaladılar. Bu hafta Legia Warszawa’ya konuk olacak Spartak Moskova kazanırsa, gruptan çıkmayı garantileyecek. Olası bir beraberlikte ise Napoli’nin puan kaybetmesini bekleyecekler. Maç öncesinde Spartak Moskova’da Aleksandr Sobolev ve Ruslan Litvinov kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Legia Warszawa – Spartak Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jozef Pilsudski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Legia Warszawa’da Artur Jedrzejczyk kart cezalısı. Lirim Kastrati ise sakat. Spartak Moskova’da Aleksandr Sobolev ve Ruslan Litvinov kart cezalısı.

Legia Warszawa’nınilk 11’i Belli mi?

Legia Warszawa’nın muhtemel kadrosu: Koschalski, Rose, Hanna, Jedrezjczyk, Johansson, Slisz, Martins, Luquinhas, Pekhart, Emreli, Josue

Spartak Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Spartak Moskova’nın muhtemel kadrosu: Aleksandr Maximenko, Samuel Gigot, Ayrton, Georgi Dzhikiya, Nikolai Rasskazov, Victor Moses, Zelimkhan Bakaev, Nail Umairov, Mikhail Ignatov, Roman Zobnin, Alexander Sobolev

İddaa Tahmini

İki takımında kazanması halinde, gruptan çıkma şansı oluşacak. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında karşılıklı gollerin çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Legia Warszawa, iç sahada konuk ettiği Spartak Moskova’ya 1-0 kaybetti. Spartak Moskova, grubu lider tamamladı ve son 16 turuna adını yazdırdı.