UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Lokomotiv Moskova Bahis Tahmini 09.12.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubunda heyecan devam ediyor. Marsilya evinde, Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Marsilya ile Lokomotiv Moskova takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Marsilya galibiyetine 1.48, beraberlik tercihine 5.10, Lokomotiv Moskova galibiyetine ise 6.60 verildiğini görüyoruz.

Marsilya Gruptan Çıkamadı

Marsilya’nın gruptan çıkma iddiası kalmadı. 2 hafta önce Galatasaray deplasmanına konuk olan Marsilya, sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Grupta ilk yenilgisini yaşayan Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, 3. Sıradak yerini korudu. Bu hafta grubun son maçında Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelecekler. Marsilya’nın kaybetmemesi halinde, UEFA Konferans Ligi’ne katılacağını belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu ise Fransa Ligue 1’de Brest’i konuk eden Marsilya, rakibine 2-1 kaybetti ve beklenmedik bir yenilgi yaşadı. Fransa Ligue 1’de 7 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışmış oldular. Maç öncesinde Marsilya’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lokomotiv Moskova’nın Galibiyeti Yok

Lokomotiv Moskova’nın grupta galibiyeti bulunmuyor. Rus ekibi sadece 2 puan toplayabildi ve son sırada yer alıyor. Oynadıkları 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldılar. Grubun ilk maçında Marsilya ile karşı karşıya gelen Lokomotiv Moskova, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bugün karşılaşacakları Marsilya’nın 2 puan gerisinde olan Lokomotiv Moskova’nın UEFA Konferans Ligi şansı var. Marsilya karşısında kazanmaları halinde, grubu 3. Sırada tamamlayacaklar ve UEFA Konferans Ligi’ne katılacaklar. Geçtiğimiz hafta ise Rusya Premier Ligi’nde Ural’ı konuk eden Lokomotiv Moskova, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Ligde oynadıkları son 3 karşılaşmadan da puan çıkartamadılar. Bu hafta Lokomotiv Moskova’da Dmitri Barinoc kart cezalısı. Faustino Anjorin ve Stanislav Magkeev’in sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Marsilya – Lokomotiv Moskova Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Orange Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lokomotiv Moskova’da Dmitri Barinoc kart cezalısı. Faustino Anjorin ve Stanislav Magkeev’in sakatlıkları var.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente

Lokomotiv Moskova'nın ilk 11’i Belli mi?

Lokomotiv Moskova’nın muhtemel kadrosu: Guilherme, Stanislav Magkeev, Murilo Paim, Aleksandr Silyanov, Dmitri Barinov, Maciej Rybus, Daniil Kulikov, Dmitry Rybchinsky, Fedor Smolov, Rifat Zhemaletdinov, François Kamano

İddaa Tahmini

Marsilya’dan galibiyet bekliyorum. Grupta ilk galibiyetini alırlar ve UEFA Konferans Ligi’ne katılmayı garantilerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya’ya 1 puan yetiyordu ama 3 puan aldılar. Lokomotiv Moskova’yı 1-0 mağlup ederek, Konferans Ligi’ne katılmayı garantilediler.