UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Leicester City İddaa Tahmini 09.12.2021

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. Maçında Napoli evinde, Leicester City ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

NapoliLeicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Napoli kazanır 2.09, beraberlik 3.80, Leicester City kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış.

Napoli Galibiyet Peşinde

Napoli, grupta 3. Sırada yer alıyor. 2 hafta önce Spartak Moskova deplasmanına konuk olan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, rakibine 2-1 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından grupta 3. Sıraya gerilediler. Grubun son maçında lider Leicester City ile karşılaşacaklar. İtalya Serie A’da ise geçtiğimiz hafta sonu Atalanta’yı konuk eden Napoli, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Leicester City’i konuk edecekler. Napoli bugün kazanırsa, gruptan çıkmayı başaracak. Olası bir mağlubiyette ise yollarına UEFA Konferans Ligi’nde devam etmeleri yüksek ihtimal. Maç öncesinde Napoli’de Victor Osimhen ve Kostas Manolas’ın sakatlıkları bulunuyor.

Leicester City’e 1 Puan Yetecek

Leicester City, 2 hafta önce King Power’da konuk ettiği Legia Warszawa’yı 3-1 ile geçti. Bu galibiyetin ardından grupta liderliğe yükseldiler ve gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakaladılar. 5 maç sonunda 8 puan toplayan Brendan Rodgers’ın ekibi, grubun son maçında Napoli deplasmanına konuk olacak. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Leicester City, geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’ta konuk olduğu Aston Villa’ya 2-1 kaybetti. Premier Lig’de 11. Sıraya kadar gerilemiş durumdalar. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Napoli’ye konuk olacak Leicester City’e gruptan çıkmak için 1 puan yeterli olacak. Maç öncesinde Leicester City’de Wesley Fofana ve Ricardo Pererira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Maç Bilgileri

Napoli – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak ve EXXEN platformunda canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Giovanni Ayroldi. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Victor Osimhen ve Kostas Manolas’ın sakatlıkları bulunuyor. Leicester City’de Wesley Fofana ve Ricardo Pererira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: David Ospina, Zanoli, Rui, Di Lorenzo, Rrahmani, Ruiz, Stanislav Lobotka, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Insıgne, Politano

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Jamie Vardy

İddaa Tahmini

Napoli’nin favori olduğu bir karşılaşma. Leicester City, lider ama güven vermiyor. Napoli kazanırsa, gruptan çıkmayı başaracak. Spaletti ve öğrencileri, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.09

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, Avrupa Ligi’ne veda etti. Napoli’ye deplasmanda 3-2 kaybettiler ve yollarına UEFA Konferans Ligi’nde devam edecekler….