UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sparta Prag – Brondby İddaa Tahmini 09.12.2021

UEFA Avrupa Ligi A Grubu‘nda 3.’lük mücadelesi ile son haftaya girecek olan Sparta Prag ile Brondby, 9 Aralık Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 20:45‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Letna Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Sparta Prag galibiyetine 1.82, beraberliğe 4.05, Brondby galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda.

Sparta Prag Konferans Ligi’ni İstiyor

Sparta Prag, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ederken, A Grubu’nun 6. haftasında Brondby ile Konferans Ligi’ne katılmak için mücadelede edecek. İlk amçta 1-0 mağlup ettiği Rangers’a deplasmanda 2-0 mağlup olan ev sahibi, rakibinin 3 puan gerisine düşerken, 2’li averajı rakibine kaptırdı ve umutlarını tamamen yitirdi. Bu hafta evinde Brondby’i konuk edecek olan Sparta Prag’a 1 puan yetiyor. Rakibinin 2 puan üzerinde yer alan Çekya temsilcisi, ilk maçta Brondby ile 0-0 berabere kalmıştı. Grupta sadece 1 galibiyeti bulunan Sparta Prag, galibiyet adına zorlansa da, rakiplerine kolay galibiyet şansı tanımadı.

Brondby Galibiyetle Tanışmadı

Brondby, UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun 6. haftasında Sparta Prag deplasmanına konuk olurken, konuk ekip Avrupa defteri kapanmasın istiyorsa kazanmak zorunda. A Grubu’nda galibiyeti bulunmayan Danimarka temsilcisi, 2 maçtan sadece 2 puan çıkarabildi. Danimarka Süper Ligi’nde son 8 haftaya yenilmezlik serisi ve aldığı 7 galibiyetle damga vursa da, Niels Frederiksen’in öğrencileri yükselişini bir türlü Avrupa sahnesine taşıyamadı. Sparta Prag ile ilk maçta 0-0 berabere kalan Brondby cephesinde haftalardır gol sorunu devam ederken, savunma hattı da iyi performanslar sergilemedi. Kazanmak zorunda olan Brondby, 5 maçlık performans grafiğiyle güven vermekten çok uzakta.

Maç Bilgileri

Sparta Prag – Brondby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Generali Ceska pojistovna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sparta Prag takımında Celustka, Hojer, Julis, Pesek ve Polidar sakat. Brondby cephesinde ise Wikstrom’un sakatlığı bulunuyor.

Sparta Prag’ın ilk 11’i Belli mi?

Sparta Prag’ın muhtemel kadrosu: Milan Heca, Andreas Vidheim, Lukas Stetina, David Hancko, Filip Panak, Michal Sacek, David Pavelka, Vojtech Patrak, David Moberg Karlsson, Minchev, Adam Hlozek.

Brondby’nin ilk 11’i Belli mi?

Brondby’nin muhtemel kadrosu: Mikkelsen, Andreas Maxsö, Kevin Tshiembe, Anton Hendriksen, Kevin Mensah, Morten Frendrup, Anis Ben Slimane, Smon Hedlund, Andrija Pavlovic, Peter Bjur, Andreas Bruus.

Rakibinin 2 puan üzerinde yer alan ve Konferans Ligi için 1 puanın yettiği Sparta Prag, evinde hataya izin vermeyecek ve Brondby karşısında haftayı galibiyetle kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sparta Prag evinde rahat kazandı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Adam Hlozek ve David Hancko’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.