UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Rennes Bahis Tahmini 09.12.2021

UEFA Konferans Ligi G Grubu 6. Maçında lider Rennes deplasmanda, Tottenham’ın konuğu olacak. 23.00’te başlayacak karşılaşmayı EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Tottenham ile Rennes zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Tottenham galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 3.75, Rennes galibiyetinin ise 4.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Tottenham Moralli

Tottenham’da işler yoluna girmeye başladı. Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Londra ekibi, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Norwich City’i 3-0 ile geçmeyi başardılar. Antonio Conte yönetiminde Premier Lig’de henüz mağlubiyet yaşamadılar. UEFA Konferans Ligi’nde ise 2 hafta önce Vitesse’yi konuk eden Tottenham, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyetin ardından grupta 2. Sıraya yükseldiler. Vitesse’nin Mura karşısında kazanması yüksek ihtimal. Bu sebeple Tottenham’ın bu hafta lider Rennes karşısında da kazanması gerekiyor. Tottenham’ın olası bir puan kaybında ve Vitesse’nin kazanması halinde Tottenham, UEFA Konferans Ligi’ne veda etmiş olacak. Maç öncesinde Tottenham’da Giovani Lo Celso ve Cristian Romero sakat. Ryan Sessegnon’un ise kart cezası bulunuyor.

Rennes Liderliği Garantiledi

Rennes, gruptan lider olarak çıkmayı başardı. Bu sezon UEFA Konferans Ligi’nin dikkat çeken takımlarından biriler. 2 hafta önce iç sahada Vitesse’yi konuk eden Rennes, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Bu sonucun ardından gruptan lider olarak çıkmayı garantilediler. Grupta oynadığı 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamayan Bruno Genesio’nun ekibi, Fransa Ligue 1’de de zirve takibini sürdürüyor. Lider PSG’nin arkasında 2. Sırada yer alıyorlar. Bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Tottenham’a konuk olacaklar. Grubun ilk maçında Tottenham ile 2-2 berabere kalmışlardı. Maç öncesinde Rennes’de Flavien Tait’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Tottenham – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Giovani Lo Celso ve Cristian Romero sakat. Ryan Sessegnon’un ise kart cezası bulunuyor. Rennes’de Flavien Tait’in sakatlığı bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Tanganga, Davinson Sanchez, Eric Dier, Sergio Reguilon, Pierre Emile Hojbjerg, Dele Alli, Lucas Moura, Oliver Skipp, Heung Min Son, Hary Kane

Rennes'in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Camavinga, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana

İddaa Tahmini

Tottenham’ın kazanması gereken bir karşılaşma. Kazanmaları halinde, Konferans Ligi’nde bir gruptan çıkmayı başaracaklar. Tottenham’dan galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…