UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Vitesse Mura Bahis Tahmini 09.12.2021

UEFA Konferans Ligi G Grubunda son sırada yer alan Mura deplasmanda, Vitesse’nin konuğu olacak. Saat 23.00’te başlayacak karşılaşmanın Türkiye’de yayıncısı bulunmuyor.

Vitesse ve Mura arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Vitesse kazanır 1.12, beraberlik 8.00, Mura kazanır ise 23.00 olarak açıklanmış.

Vitesse’ye Galibiyet Şart

Vitesse, geçtiğimiz hafta sonu Hollanda Eredivisie’de farklı bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Cambuur deplasmanından 6-1’lik galibiyet ile dönmeyi başardılar. Thomas Letsch’in öğrencileri, bu galibiyet ile puanını 26 yaptı ve zirve takibini sürdürdü. Bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Mura ile karşı karşıya gelecekler. Grupta oynadığı 5 karşılaşmada 7 puan toplayan Vitesse, 3. Sırada. 2. Sıradaki Tottenham ile eşit puana sahipler. Tottenham, bu hafta Rennes ile karşılaşacak. Tottenham puan kaybederse, Vitesse’de Mura’yı mağlup ederse, grupta 2. Olarak Vitesse çıkacak. Vitesse’nin bugün kesinlikle kazanması gerekiyor. İlk maçı 2-0 kazanan Vitesse, bu karşılaşmanın da net favorisi. Maç öncesinde Vitesse’de Oussama Darfalou ve Romaric Yapi’nin sakatlıkları bulunuyor.

Mura’dan Sürpriz Galibiyet

Mura’nın grupta herhangi bir iddiası bulunmuyor. 2 hafta önce grupta ilk galibiyetini alan Mura, Tottenham’ı iç sahada 2-1 ile geçmişti. Sürpriz bir galibiyet alan Mura, kulüp tarihinin en önemli başarılarından birine imza attı diyebiliriz. Grupta oynadığı 5 karşılaşmada 3 puan toplayabilen Mura, son sırada yer alıyor. Bu hafta ise grubun son maçında Hollanda’da Vitesse’ye konuk olacaklar. İlk maçı kendi sahasında 2-1 kaybeden Mura’nın yine puan alma ihtimali oldukça zor. Vitesse deplasmanında farklı bir mağlubiyet alacaklarını düşünüyorum. Maç öncesinde Mura’da Ziga Skoflek’in sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Vitesse – Mura Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gelredome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Vitesse’de Oussama Darfalou ve Romaric Yapi’nin sakatlıkları bulunuyor. Mura’da Ziga Skoflek’in sakatlığı bulunuyor.

Vitesse'nin ilk 11’i Belli mi?

Vitesse’nin muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Danilho Doekhi, Tomas Hajek, Riechedly Bazoer, Daan Huisman, Enrico Hernandez, Sondre Tronstad, Maximilian Wittek, Eli Dasa, Lois Openda, Oussama Tannane

Mura'nın ilk 11’i Belli mi?

Mura’nın muhtemel kadrosu: Matko Obradovic, Kous, Karnicnik, Strum, Marusko, Kouter, Horvat, Gorenc, Klepac, Cipot, Bobicanec.

İddaa Tahmini

Vitesse, maçın net favorisi. Son sıradaki Mura karşısında farklı kazanırlar. Karşılaşmada 2.5 gol gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.35

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.47

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Vitesse, rahat bir galibiyet aldı. 2.5 gol üstü tercihimiz rahat kazandı.