Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Burnley Bahis Tahmini 02.01.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Burnley bu hafta deplasmanda, Leeds United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve S SPORT 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Leeds United ile Burnley zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 2.13, beraberlik tercihinin 3.60, Burnley galibiyetinin ise 3.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United 3 Maçtır Mağlup

Leeds United, 2 hafta önce Anfield’da Liverpool ile karşılaşacaktı ama covid önlemleri sebebiyle karşılaşma, ileri bir tarihe ertelenmişti. Geçtiğimiz hafta içi ise Elland Road’da Aston Villa’yı konuk edeceklerdi ama bu karşılaşmada oynanamadı. Son 2 maçını covid sebebiyle oynayamayan Marcelo Bielsa’nın ekibi, bu hafta Burnley ile karşılaşacak. Tam anlamıyla 6 puanlık bir karşılaşma diyebiliriz. Leeds United, Premier Lig’de oynadığı son. 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı. Düşme hattına iyice yaklaştılar. Bu hafta Leeds United’da Robin Koch, Charlie Cresswell ve Patrick Bamford’un sakatlıkları bulunuyor.

Burnley Düşme Hattında

Burnley, geçtiğimiz Perşembe günü Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu oldu. Rakibine 3-1 mağlup olan Sean Dyche’ın ekibi, düşme hattında yer almaya devam ediyor. Manchester United karşısında Burnley’in tek golü, Aaron Lennon’dan geldi. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Burnley, bu hafta Villa Park’ta Aston Villa’nın konuğu olacak. Aston Villa, iç sahada etkili bir takım ve Burnley’i zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Leeds United – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak. Burnley’de Ashley Barnes’ın sakatlığı devam ediyor.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Robin Koch, Charlie Cresswell ve Patrick Bamford’un sakatlıkları bulunuyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Luke Ayling, Jamie Shackelton, Diego Llorente, Junior Firpo, Stuart Dallas, Crysencio Summerville, Daniel James, Tyler Roberts, Raphinha

Burnley'nin ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, James Tarkowski, Ashley Westwood, Johann Gudmundsson, Dwight McNeil, Jay Rodriguez, Chris Wood

İddaa Tahmini

İki takımda alt sıralardan kurtulmak istiyor. Leeds United son 4 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Burnley ise 6 karşılaşmadır galibiyet alamıyor. Formsuz iki takımın maçında 3 golün çıkmayacağını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.71

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Burnley’de galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Elland Road’da konuk oldukları Leeds United’a 3-1 kaybettiler.