İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.01.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 22 Ocak Cumartesi günü yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledim. Bol şanslar.

İnter – Venezia: H1, 1.27 (iddaa) – 1.34 (Bets10) ; 22 Ocak Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde, lider İnter ile küme düşme tehlikesi yaşayan Venezia karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:00. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter mağlubiyeti unuttu. Ev sahibi harika bir seri yakalarken, 3 kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde 13 haftadır bileği bükülmeyen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, bu süreçte İtalya Süper Kupası’nı müzesine götürmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta içi 3-2’lik Empoli galibiyetiyle birlikte, İtalya Kupası’nda ise çeyrek finalist oldu. Son 4 maçın 3’ünde derbi mücadelesi veren İnter, Lazio ve Juventus karşısında kazanırken, Atalanta karşısında ise beraberlikle yetindi. İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında Atalanta deplasmanına konuk olan İnter, dev maçtan golsüz beraberlikle dönerken, en yakın rakibi Milan’dan 1 maç eksiğe rağmen, 2 puan yukarıda yer almayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftayı galibiyet hasretiyle geçiren Venezia, küme düşme tehlikesini yakından hissederken, teknik adam Paolo Zanetti’nin tahtı sallanmaya başladı. Son 8 haftadan sadece 3 puan çıkaran konuk ekip, düşme hattından yalnızca 2 puan uzaklıkta yer alıyor. İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise geçtiğimiz hafta Atalanta’ya mağlup olan Venezia, iki kulvarda birden zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan konuk ekip, bu hafta lider İnter deplasmanına çıkacak. Venezia sezonun ilk yarısı İnter karşısında iç saha avantajına rağmen 2-0 mağlup olurken, deplasmanda güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’ni domine eden İnter, harika bir sezon geçirirken, Venezia karşısında kazanarak, liderliğini korumak istiyor. Ev sahibi son 8 haftadan galibiyet çıkaramayan rakibi karşısında, rahat bir galibiyet alacaktır.

Genoa – Udinese: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 22 Ocak Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Udinese karşı karşıya gelecek. Genoa cephesinde Andriy Shevchenko dönemi sona ererken, ev sahibinde puan kayıpları yeni hoca Abdoulay Konko yönetiminde devam etti. Sezona kötü bir giriş yapan ev sahibi, göreve Shevchenko’yu getirirken, yeni hocasıyla 9 haftanın tamamında puan kaybederek, düşme hattının içerisine girince, teknik adam ile yollar ayrıldı. Konko önderliğinde ise ilk sınavını geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanında veren Genoa, haftayı tam 6-0’lık hezimetle kapattı ve galibiyet hasretini 19 haftaya çıkardı. Küme düşme adayları arasında, teknik adam hamlelerine rağmen devam eden kötü gidişatın ardından başı çekerken, ev sahibi toparlanmak adına en ufak umut dahi vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden ve teknik adam değişikliğine giden bir diğer taraf ise Udinese. 21 haftalık periyottan 4 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle birlikte 21 puan toplamayı başarabilen Udinese, düşme hattından sadece 5 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. 4 hafta önce teknik adam değişikliğine giden ve göreve Gabriele Cioffi’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk 2 sınavında Cagliari ve Salernitana gibi ligin formsuz takımlarını mağlup etmeyi başarırken, son 2 haftada ise Atalanta ve Juventus karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulamadı. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçirse de, düşme hattının üzerinde kalmayı başaran Udinese, en yakın rakiplerinden Genoa karşısında hata yapmayacak ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Lazio – Atalanta: MS 2, 1.89 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 22 Ocak Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi’nde, iki ezeli rakip Lazio ile Atalanta karşı karşıya gelecek. Günün kapanış mücadelesine Olimpico Stadı ev sahipliği yaparken, dev maç Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftasında Salernitana deplasmanına konuk olan Lazio, Ciro Immobile’nin etkileyici hücum performansıyla rahat bir galibiyet aldı. Sezonun ikinci yarısında ilk galibiyetini 3-0’lık skorla alan ev sahibi, önceki 2 haftada ise Empoli ile 3-3 berabere kalırken, İnter’e 2-1 kaybetmişti. Kötü gidişata ligin en zayıf halkası karşısında son vermeyi başaran Sarri’nin öğrencileri, bu sezon toplamda 10 kez galibiyet hedefine ulaşırken, galibiyetlerinin 6’sını iç sahada aldı. Evinde daha iyi performanslar sergilese de, lig maratonuna 8. sırada devam eden Lazio, bir türlü üst sıra hedefine ulaşamazken, UEFA Avrupa Ligi’nde kaçırılan liderlik fırsatı ev sahibini iyice zora soktu. Sarri takımını iki kulvarda birden toparlamak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atalanta, geçtiğimiz hafta lider İnter’i elinde kaçırdı. Azzurri d’Italia Stadı’nda konuk ettiği ezeli rakibi karşısında yakaladığı gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremese de, sergilediği futbolla şampiyonluk yarışında rüştünü ispatlayan Atalanta, 8 haftadır kazanan rakibiyle golsüz berabere kaldı. Liderin 8 puan gerisinde zirve takibini sürdüren konuk ekip, geçtiğimiz hafta sahada 2 puan bıraksa da, sergilediği futbolla çok daha fazlasını kazandı diyebiliriz. Lazio derbisine moralli ve formda çıkacak olan Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına yaptığı harika başlangıcı sürdürmek istiyor. Konuk ekip sezonun ilk yarısını 6-2’lik Udinese galibiyetiyle açmayı başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’dne şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olduğunu lider İnter karşısında sergilediği futbolla ispatlayan Atalanta, Lazio derbisinden 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.58

Bets10 Bahis Oranı: 6.48