İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.01.2022

22 Ocak Cumartesi günü için Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadelelerini kupon olarak derledim. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Brest – Lille: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; 21 Ocak Cumartesi günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 22. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk maçında Brest ile Lille karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadeleyi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1 sahnesine 8 maçlık yenilmezlik serisini ve aldığı üst üste 6 galibiyetle damga vuran Brest, harika seriyi sürdürmeyi başaramazken, önemli bir düşüşün içerisine girdi. Son 4 haftada galibiyeti bulunmayan ev sahibi, kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakiplerine sadece 1 golle karşılık verebildi. Faivre ve Honorat’ın performanslarında büyük düşüş yaşanırken, Brest 21 hafta sonunda 26 gol bulabildi. 13. sıraya kadar gerilerken, düşme hattı iler arasında 8 puan fark bulunan ev sahibi, Ligue 1’de zor günler geçirse de, rahat bir konumda yer alıyor. Sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Lille ile sahasında karşı karşıya gelecek olan Brest, tekrar rakibinden puan alarak, toparlanmak istiyor. Lille evinde rahat kazandı. Fransa Ligue 1’de son haftaların formda takımı, geçtiğimiz hafta evinde Lorient’i konuk ederken, 3 puan hedefine 3 golle ulaştı. 3-1’lik galibiyetle birlikte yenilmezlik serisini 8 maça çıkaran Lille, son 6 haftalık periyotta ise 4. galibiyetini aldı. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletine ulaşırken, devler sahnesindeki başarı konuk ekibi Ligue 1’de yükselişe geçirdi. Devre arasında Yusuf Yazıcı ve Jonathan Ikoné’yi kadrosundan gönderen Lille, yerlerini Edon Zhegrova ve Hatem Ben Arfa transferleriyle doldurdu. Fransa Ligue 1’in 8. sırasında yer alan konuk ekip, ilk 4 içerisine girme şansına sahip olduğu 22. haftada, Brest engelini 3 puanla geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’de harika bir seri yakalayan ve transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Lille, galibiyetlerine Brest deplasmanında tam gaz devam edecektir.

Lens – Marsilya: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Marsilya, 22 Ocak Cumartesi akşamı Lens deplasmanına konuk olacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlayacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 2. Lens golcüleri eski günlerine geri dönerken, ev sahibi galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısını ilk 5 savaşının içerisinde kapatan Lens, 6 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, son 2 haftadan 2 galibiyetle çıkarak toparlanmayı başardı. Rennes’i 1-0 mağlup etmesinin ardından, Saint Etienne deplasmanına konuk olan Franck Haise’nin öğrencileri, 1-0 geriden gelerek Stoca ve Fofana’nın golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Hücum hattında tekrar eski günlerine dönen Lens, liderin en yakın takipçilerinden Marsilya karşısına çıkarken, 7. sıraya kadar yükseldi ve moral depoladı. Marsilya cephesinde Cengiz Ünder etkisi. Türk yıldız 2 hafta önce Bordeaux deplasmanında attığı golle takımını yıllar sonra Bordeaux deplasmanında galibiyete taşırken, tribünler tarafından adeta kurtarıcı olarak ilan edildi. Geçtiğimiz hafta ise Veldorme Stadı’nda gollerine devam eden Cengiz, konuk ekibi ezeli rakibi Lille karşısında 1 puana taşıdı. 20 haftadan 37 puan çıkaran Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, 1 maç eksikle liderin 13 puan gerisinde kalırken, son 4 haftada maç kaybetmeyen Marsilya, 2. sıradaki Nice ile puan farkını ise 2’ye indirdi. Şampiyonluk umutlarını korumayı başaran ve sezonun ikinci yarısına Cengiz önderliğinde iyi bir giriş yapan Marsilya’nın zorlu fikstürü devam ediyor. Konuk ekip bu hafta üst sıraların iddialı takımlarından Lens karşısına çıkacak. Dev maçta taraf tahmini yapmak oldukça güç. Sezonun ilk yarısında 5 gollü bir maça imza atan iki takımın, sezonun ikinci yarısında da skor üreteceğini düşünüyorum.

Freiburg – Stuttgart: MS 1, 1.71 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından 22 Ocak Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 20. hafta mücadelesinde, Freiburg sahasında Stuttgart’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’da ilk 10 haftanın namağlup takımı Freiburg, ilk yarı sona ererken yaşadığı düşüşü, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak telafi ederken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Dortmund deplasmanında hezimete uğradı. Liderin en yakın takipçisine erken teslim olan Freiburg, ilk 15 dakikada 1-0 geriye düşerken, toparlanamadı. Deplasmanda 5-1’lik skorla mağlup olan Christian Streich’in öğrencileri, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda konuk olduğu Hoffenheim deplasmanından 4-1’lik galibiyetle çıkmayı başarırken, tam anlamıyla teselli buldu. Almanya Bundesliga’nın 6. sırasında yer alan Freiburg, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Almanya Bundesliga’nın 19. haftası evinde Leipzig’i konuk eden Stuttgart, 3 haftalık galibiyet hasretiyle çıktığı zorlu mücadeleden 2-0’lık mağlubiyetle tamamlarken, kendisini düşme hattının içerisinde buldu. Son 4 haftadan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, sezonun ikinci yarısına yaptığı kötü başlangıcın bedelini ağır ödedi. Düşme hattında yoluna devam eden ve teknik adam değişikliğine gitmeyen Stuttgart, ara transfer döneminde şuana kadar Ghaddioui, Klement ve Momo Cissé’yi kadrosuna kattı. Güçlenmeye çalışan ve düşme hattından kurtulmak isteyen konuk ekip, bu hafta zorlu Freiburg deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Stuttgart, yarışın içiresinde kalmaya devam edecek ve ağır Dortmund mağlubiyetinin ardından, Bundesliga’ya galibiyetle dönecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.06

Bets10 Bahis Oranı: 7.39