İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 22.01.2022

22 Ocak Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da 20. hafta mücadeleleri sahne alırken, 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Hoffenheim – Dortmund: MS 2, 1.87 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi Borussia Dortmund, 22 Ocak Cumartesi akşamı Hoffenheim deplasmanına konuk olacak. 20. hafta mücadelesi beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak. Hoffenheim son 2 maçından mağlup ayrıldı. Almanya Budnesliga’da 7 haftalık yenilmezlik serisi ev sahibini 4. sıraya kadar taşırken, Union Berlin deplasmanına 5 galibiyet, 2 beraberlikle konuk olan Hoffenheim, geçtiğimiz haftayı 2-1’lik mağlubiyetle tamamladı. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, hafta içi Almanya DFB Kupası Son 16 Turu’nda ise Freiburg’a evinde 4-1’lik skorla kaybederken, kupa serüvenine veda etti. Sebastian Hoeness’in öğrencileri, kötü gidişata çare arıyor. Tekrar harika seriye geri dönmek isteyen Hoffenheim, bu hafta zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Üst sıralarda var olmaya çalışan ev sahibi, iç sahada 2. sıradaki Dortmund’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’da liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Borussia Dortmund, geçtiğimiz hafta evinde Freiburg’u konuk ederken, gol perdesini erken açan Marco Rose ve ekibi, fişi erken çekti. Devre arasını 3-0, 90 dakikayı ise 5-1’lik galibiyetle kapatan Dortmund, Bayern Münih ile birlikte şampiyonluk adayı olduğunu ispatladı. Haaland ve Meunier ikilisi maça 2’şer golle damga vururken, Frankfurt karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanan Dortmund, sezonun ikinci yarısında iyi performansını sürdürdü. Liderin 6 puan gerisinde yer alan Dortmund, lider ile puan farkının açılmasına izin vermiyor. Norveçli golcü Haaland 15 golle ulaşırken, konuk ekibin galibiyet yolunda en büyük kozu olmaya devam ediyor. Formda Dortmund galibiyetlerine devam etmek istiyor. Şampiyonluk yarışında rüştünü ispatlayan Dortmund, en yakın rakiplerinden Hoffenheim karşısında puan kaybetmeyecek ve zorlu deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Bayer Leverkusen – Augsburg: MS 1, 1.30 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Bayer Leverkusen evinde Augsburg’u konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 20. hafta mücadelesi, 22 Ocak Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayer Leverkusen cephesinde geçtiğimiz haftaya kaçan penaltılar damga vururken, ev sahibi deplasmandan galibiyetle dönmeyi başardı. Mönchengladbach deplasmanında Schick ve Kerem penaltı fırsatlarını değerlendiremezken, Anrich ve Schick’in golleri 2-1’lik galibiyeti getirdi. Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, 4 haftalık galibiyet hasretine ezeli rakibi karşısında son verirken, puanını 32’ye yükseltti ve Bundesliga’nın 3. sırasında yer almayı başardı. Gerardo Seoane’nin öğrencileri beklenmedik puan kayıpları yaşasa da, zirvenin önemli adayları arasında yer almaya devam ediyor. Augsburg, Almanya Bundesliga’da son 4 haftayı galibiyetsiz geçirirken, düşme hattı ile puan farkı kapandı. 20. haftaya girilirken, düşme hattından yalnızca 1 puan uzaklıkta yer alan Markus Weinzierl’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Frankfurt ile 1-1 berabere kalarak düşüşünü sürdürdü. Frankfurt karşısında 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliğe uzanmayı başarsa da, sergilenen futbol konuk ekip adına güven vermemeye devam etti. Ateş hattında yer alan Augsburg, sezonun ilk yarısı iç sahada 4-1 mağlup olduğu Leverkusen karşısına deplasmanda çıkacak. Zor günler geçiren konuk ekip, 10 dış saha maçında sadece Köln’ü mağlup edebildi. Bayer Leverkusen geçtiğimiz hafta yakaladığı yükselişi, zor günler geçiren Augsburg karşısında sürdürecek ve evinde 3 puan hedefine ulaşacaktır.

Mönchengladbach – Union Berlin: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 20. hafta heyecanı, 22 Ocak Cumartesi günü hız kesmeden devam ederken, Mönchengladbach evinde Union Berlin’i konuk edecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati ilse 17:30. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Mönchengladbach, devre arası savunmaya Marvin Friedrich takviyesi yapsa da, kötü gidişatını geçtiğimiz hafta sürdürdü. Bayer Münih’i deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, galibiyet hasretine lider karşısında son vermeyi başarırken, Münih cephesinde eksikleri yokluğu fazlasıyla hissedilmişti. Geçtiğimiz hafta ise evinde Bayer Leverkusen’i konuk eden Adi Hütter’in öğrencileri, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamazken, 12. sıraya kadar geriledi. İlk 5 hedefiyle başladığı sezonda düşme hattından 4 puan uzaklıkta yer alan ev sahibi, ligde kabus gibi günler geçiriyor desek yanılmış olmayız. Union Berlin, UEFA’nın yeni organizasyonu Konferans Ligi’ne gruplarda veda etmesinin ardından, Almanya Bundesliga serüveninde üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Son 4 haftada mağlubiyeti bulunmayan Urs Fischer’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Hoffenheim karşısında kritik bir geri dönüşe imza attı ve 1-0 geriden gelerek VVoglsammer ve Prömel’in golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. 31 puanla 6. sırada yer alan Union Berlin, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1’lik skorla mağlup ettiği Mönchengladbach karşısına 4 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkacak. 19 haftada 4 mağlubiyeti bulunan konuk ekip, bu mağlubiyetlerin 3’ünü dış sahada aldı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında galibiyete ihtiyacı var. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Mönchengladbach ve üst sıralarda yoluna devam etmek isteyen Union Berlin’in, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.64

Bets10 Bahis Oranı: 5.23