Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter – Venezia İddaa Tahmini 22.01.2022

22 Ocak Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi sahnesinde, lider İnter ile küme düşme tehlikesi yaşayan Venezia karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 20:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 1.10, beraberliğe 10.00, Venezia galibiyetine ise 34.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.35, 2.5 Alt 3.30 oran kazandırıyor.

İnter Adım Adım Şampiyonluğa

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter mağlubiyeti unuttu. Ev sahibi harika bir seri yakalarken, 3 kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. İtalya Serie A Ligi’nde 13 haftadır bileği bükülmeyen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, bu süreçte İtalya Süper Kupası’nı müzesine götürmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta içi 3-2’lik Empoli galibiyetiyle birlikte, İtalya Kupası’nda ise çeyrek finalist oldu. Son 4 maçın 3’ünde derbi mücadelesi veren İnter, Lazio ve Juventus karşısında kazanırken, Atalanta karşısında ise beraberlikle yetindi. İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında Atalanta deplasmanına konuk olan İnter, dev maçtan golsüz beraberlikle dönerken, en yakın rakibi Milan’dan 1 maç eksiğe rağmen, 2 puan yukarıda yer almayı başardı.

Venezia Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftayı galibiyet hasretiyle geçiren Venezia, küme düşme tehlikesini yakından hissederken, teknik adam Paolo Zanetti’nin tahtı sallanmaya başladı. Son 8 haftadan sadece 3 puan çıkaran konuk ekip, düşme hattından yalnızca 2 puan uzaklıkta yer alıyor. İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise geçtiğimiz hafta Atalanta’ya mağlup olan Venezia, iki kulvarda birden zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan konuk ekip, bu hafta lider İnter deplasmanına çıkacak. Venezia sezonun ilk yarısı İnter karşısında iç saha avantajına rağmen 2-0 mağlup olurken, deplasmanda güven vermekten çok uzakta.

İnter – Venezia Maç Bilgileri

İnter – Venezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi M. Marchetti. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Venezia cephesinde ise Ebuehi milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Brozovic, Alexis Sanchez, Ivan Perisic, Edin Dzeko.

Venezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Venezia’nın muhtemel kadrosu: Luca Lezzerini, Ampadu, Ceccaroni, Caldara, Molinaro, Cuisance, Tessmann, Aramu, Crnigoj, Kiyine, Thomas Henry.

İtalya Serie A Ligi’ni domine eden İnter, harika bir sezon geçirirken, Venezia karşısında kazanarak, liderliğini korumak istiyor. Ev sahibi son 8 haftadan galibiyet çıkaramayan rakibi karşısında, rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.34

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider İnter zirvedeki yerini galibiyetle korudu. Ev sahibine 3 puanı getiren goller Nicolo Barella ve Edin Dzeko’dan geldi. Ev sahibi farklı galibiyet için yeterli olmayı başarmasa da, rakibine puan kaptırmadı.